Affiche 2009, foto Marijn van Leen
Johan de Vos

Tentoonstelling 2009

Voor de 34ste keer organiseerde Fotoclub Lucifer haar expositie in het gemeenschapshuis D'n Boogerd in Vessem. De opening vond plaats op 2e kerstdag en de openingshandeling werd verricht door de wethouder van de gemeente Eersel, mevr v.d Hamsvoord.

Voor deze tentoonstellingHet was het thema "Streetlife" gekozen en werd uitgebeeld op een 10-tal beeldschermen in het midden van de tentoonstellingsruimte.

De expositie is becommentarieerd door Johan de Vos uit St.Niklaas (B), Publicist in o.a. De Standaard en de Volkskrant .

Ook is de traditie voortgezet om clubs uit de omgeving uit te nodigen voor een speciale avond.

Over de bezoekersaantallen hadden we ook dit jaar zeker niet te klagen en afgaande op de positieve reacties kunen we terugzien op een geslaagde week.

Het lucifertje wijst de weg. Gekozen kan worden voor het lucifertje hieronder maar ook via een naam van een van de exposanten in de kop van de ze pagina.