Affiche 2010, foto Alex Timmermans
Jan Kok

Tentoonstelling 2010

Voor de 35ste keer organiseerde Fotoclub Lucifer haar expositie in het gemeenschapshuis D'n Boogerd in Vessem. De opening vond plaats op 2e kerstdag en de openingshandeling werd verricht door de wethouder van de gemeente Eersel, mevr v.d Hamsvoord.

Voor deze tentoonstelling was het thema "Architectuur" gekozen en werd uitgebeeld op een 8-tal beeldschermen in het midden van de tentoonstellingsruimte.

Voor de beamerserie had ieder van de leden een keuze gemaakt uit zijn/haar beste foto's van de laatste 10 jaar.

De expositie werd van commentaar voorzien door Jan Kok, fotografiedocent. 's Avonds heeft Jan Kok zijn visie gegeven op de volgens hem 10 beste foto's die ooit in de wereld zijn gemaakt. Bij zijn lezing waren ook leden van andere clubs aanwezig. Hiermee is de traditie van de afgelopen jaren voortgezet.

Over de bezoekersaantallen hadden we ook dit jaar, ondanks sneeuw en gladheid, zeker niet te klagen en afgaande op de positieve reacties kunen we terugzien op een geslaagde week.

Het lucifertje wijst de weg. Gekozen kan worden voor het lucifertje hieronder maar ook via een naam van een van de exposanten in de kop van de ze pagina.