Flyer 2014, met foto van Katja Stokman
Overzicht Exporuimte

Tentoonstelling 2014

De 41-ste expositie van Fotoclub Lucifer werd weer op de vertrouwde plek van gemeenschapshuis D'n Boogerd in Vessem gehouden. Eveneens vertrouwd was de gezellige opening door wethouder mevr v.Hamsvoort op 2e kerstdag.

Het experiment van vorig jaar om de beamershow op een andere manier in te richten (3 schermen naar de zaal gericht) is niet voortgezet en we zijn weer op de oude wijze teruggekomen.

Dit jaar hebben we alleen een gastspreker voor de avondbijeenkomst uitgenodigd. Nick Seijkens, kunstenaar en docent uit Eersel heeft een boeiende inleiding gegeven over de ontwikkeling van schilderkunst en fotografie en de hulpmiddelen die daarbij zijn gebruikt. De middagsessie met het bespreken van het fotowerk is dit jaar niet toegepast. In de plaats daarvoor komt er in het voorjaar van 2015 voor de leden van Lucifer een workshop o.l.v Peter van Tuyl.

Als gevolg van de slechte weersomstandigheden vielen de bezoekersaantallen minder hoog uit dan wij de afgelopen jaren gewend waren. Afgaande op de positieve reacties van de bezoekers die wel het slechte weer hadden getrotseerd kunnen wij ook nu weer van de geslaagde tentoonstelling spreken.

De pijltjes in de vorm van lucifertjes wijzen de weg door onze exposities. Ook kan gekozen worden op naam van een van de exposanten in de kop van deze pagina.