nmBO

Opening: mevr.v.d. Hamsvoord
Overzicht Exporuimte
Tentoonstelling 2015

De 42-ste expositie van Fotoclub Lucifer werd evenals de 41 jaar daarvoor in het gemeenschapshuis D'n Boogerd in Vessem gehouden. Even vertrouwd is de opening door wethouder mevr. v.d. Hamsvoord op 2e kerstdag, die deze taak al sinds 2008 met plezier voor haar rekening neemt. De variƫteit van deze expositie was weer bijzonder groot, en een groot aantal bezoekers heeft hiervan genoten, blijkt uit de reacties.

Dit jaar geen beamerserie zoals in voorgaande jaren. Wel een kleine beamerpresentatie op de vloer midden in de expositieruimte met als motto "van bovenaf gezien.

Peter van Tuijl heeft dit jaar onze expositie van commentaar voorzien. In de bijeenkomst 's avonds, waarbij ook alle fotoclubs
uit de regio waren uitgenodigd, heeft Peter van Tuijl een prachtige uiteenzetting van genres binnen de fotografie gegeven. Voorbeelden van zowel het werk van onze leden als het werk van beroemde fotografen werden in een cirkel geplaatst, die de stromingen in fotografie weergaf.

U kunt de expositie nogmaals zien: De pijltjes in de vorm van
lucifertjes wijzen de weg door onze exposities. Ook kan gekozen worden op naam van een van de exposanten in de kop van deze pagina.