nmAJ
nmAA
nmBO
nmFW
nmWR
nmHR
nmAF
nmCOK
nmJM
nmRC
nmHP
nmKS
nmTZ
nmML
nmKM
nmCK
nmTV
nmKV
Mevr vd Hamsvoord en Agnes Jansens verrichten de offiele opening
Luc

Fotobespreking door Johm Lommen
c

Tentoonstelling 2017

De expositie 2017 zit er weer op en we kunnen terugzien op een geslaagde editie. Dit jaar is de (led) verlichting boven de borden geheel vernieuwd en is de beschikbare ruimte uitgebreid met extra borden waarop dit jaar series over SPANNING en KETTINGFOTO.

Maar zeker ook de bijzondere series, (bijv. van Jolanda): jonge jongens, werkzaam bij het teamĀ  ’draagkracht’, dat helpt bij uitvaarten; indrukwekkende foto’s geprint op steen.
Een serie van verborgen gezichten, die een aparte klasse vertegenwoordigt in beeld en print, een idee uitgewerkt in fotografie.
Prachtige portretten, serie over metamorfose van steenvormen, beton naar museum en de laatste bijdrage van Cees Kuijper, die de club wegens hoge leeftijd gaat verlaten.

s’Avonds een uitstekende en boeiende lezing door John Lommen over de ontwikkelingen in de laatste 40 jaar fotografie, waarbij ex-lid Alex Timmermans ook genoemd werd als bekend kunstenaar en beste collodion fotograaf van Nederland/ Europa. Veel foto en filmbeelden, en erg interessant en zeer goed bezocht.

De uitreiking van ons Lucifer gedenkboek met een foto van Alex Timmermans op de voorkant was een leuke verrassing.
Expositie en lezing waren een mooie prikkel en inspiratie voor de volgende editie van de expo in 2018!

LucLzw
LucRzw