Luc

nmWR
nmCS

Tentoonstelling 2019

De expositie 2019 (met inmiddels de 46ste editie) zit er weer op en we kunnen terugzien op een geslaagde editie.

Tijdens het afgelopen clubjaar zijn onze activiteiten ondersteund door Netty Henselmans. Zij heeft eveneens de bespreking van tentoongestelde foto's voor haar rekening genomen. Ook de avondlezing werd door haar verzorgd, waarin zijn een aanal foto's besprak die in de afgelopen jaren de wereld zijn overgegaan.

Helaas is ons oudste, actieve lid, Wil Raijmakers, op 11 november j.l overleden. Heel bijzonder is dat recent werk van hem op deze tentoonstelling was te zien. Er moet nog aan gewerkt worden om zijn foto's in dit overzicht op te nemen.

Dit jaar is de clubserie in een speciaal jasje gestoken. Ieder lid van Lucifer mocht uit het archief van een collegslid een foto uitzoeken die hem of haar het meeste is bijgebleven en deze foto van een commentaar voorzien. Het geheel werd in een standaard presentatie weergegeven.

Overzicht van de tentoonstellings-
ruimte tijdens de bespreking van het werk door
Netty Henselmans.